Network Administrator

Tirana, Albania

As an employee of our company, you will collaborate with each department to create and deploy disruptive products. Come work at a growing company that offers great benefits with opportunities to moving forward and learn alongside accomplished leaders. We're seeking an experienced and outstanding member of staff.

This position is both creative and rigorous by nature you need to think outside the box. We expect the candidate to be proactive and have a "get it done" spirit. To be successful, you will have solid solving problem skills.

Marrdhenia me Klientin
Evolucioni Personal
Autonomi
Pune Administrative
Ekspertiza Teknike

Pergjegjesite

 • Drejtoni te gjithe ciklin e shitjeve
 • Arritni objektivat e shitjeve mujore
 • Kualifikoni nevojat e klientit
 • Negocioni dhe kontraktoni
 • Demoja e software tone

Duhet te kete

 • Diplome Bachelor ose me e larte
 • Pasioni per produktet software
 • Anglisht e shkruar perfekte
 • Shume kreativ dhe autonom
 • Leje pune e vlefshme per Belgjike

Mire te kesh

 • Eksperience ne shkrimin e artikujve online
 • Gjuhe shtese
 • Eksperienca me Google Adwords
 • Aftesi te forta analitike

Cfare eshte e mrekullueshme ne pune?


 • Ekip i shkelqyer me njerez te zgjuar, ne nje mjedis pune me kulture mendjehapur dhe shoqerore
 • Jo me menaxhere te trashe, mjete pune te prapambetura dhe ore te ngurta pune
 • Mos humb kohe ne proceset e ndermarrjes, por merni pergjegjesite reale dhe jeni konfident per te marre iniciativa
 • Zgjeroni njohurite tuaja per industri te ndryshme biznesi
 • Krijo permbajtje qe te ndihmoje perdoruesit ne perditshmeri
 • Pergjegjesite dhe sfidat reale ne nje kompani me zhvillim te shpejte
Produktet Tona

Zbuloni produktet tona.

LEXO

Cfare ne ofrojme


Each employee has a chance to see the impact of his work. You can make a real contribution to the success of the company.
Several activities are often organized all over the year, such as weekly sports sessions, team building events, monthly drink, and much more

Perfitimet

Nje pozicion me kohe te plote
Pakete terheqese pagesash.

Trajnimet

12 dite / vite, duke perfshire
6 nga perzgjedhja juaj.

Aktivitet Sportiv

Luaj cdo sport me koleget,
fature eshte e mbuluar.

Hani & Pije

Fruit, coffee and
snacks provided.