A jeni gati për të bërë ndryshimin?

Jeni në kërkim të një pune që ju jep mundësinë të shpreheni?
Tani edhe ju mund të jeni pjesë e një kompanie që ofron një sërë projektesh sfiduese me ndikim kombëtar.
Nëse jeni duke kërkuar risi, transformim dixhital apo modernizim të proceseve të punës, mos e humbisni rastin të aplikoni.

 


Çfarë ofrojmë?


Çdo individ ka një shans për të parë ndikimin e punës së tij në transformimin e punës suaj. Ju mund të jepni një kontribut të vërtetë në suksesin e kompanisë. Aktivitetet që organizohen gjatë gjithë vitit, si p.sh organizime sportive javore, evente për team building dhe shumë më tepër.

Benefitet

Një pozicion me kohë të plotë
Paga konkurruese.

Plani Trajnimesh & Çertifikimesh

Sipas pozicionit të punës

Aktivitete Sportive

Luaj çdo sport me kolegët,
fatura mbulohet.

Ofrimi i drekës

Drekë, kafe fruta.