Metodologjitë e Monitorimit të sistemeve SW dhe HW

Registrations are closed

Date & Time
e premte
22 shtator 2023
2:00 e pasdites 2:30 e pasdites Europe/Tirane
Vendndodhja

Pallati i Kongreseve

--Pallati i Kongreseve--
--Pallati i Kongreseve--
Get the direction
Organizer

Communication Progress sh.p.k.

cp@commprog.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.