Lajme dhe Artikuj

06Sep 2017

Kompania Communication Progress njofton se ka çertifikuar grupin e parë të praktikantëve të Akademisë IMPRO për përmbushjen me sukses të programit 2-mujor të trajnimit “Njohës i Avancuar i Sistemit IMPRO ERP.  Trajnimi u realizua nga stafi i specializuar i kompanisë sipas një plani të mirë strukturuar, duke garantuar seriozitet, efektivitet, studim të avancuar të moduleve […]

09Sep 2016

  IMPRO për Arsim, një platformë e dedikuar për të administruar funksionalitetet e shkollave dhe qendrave të trajnimit profesional, me potencialin për të qenë platforma e vetme nga ku do të mund të automatizoheshin të gjitha funksionet administrative të institucioneve arsimore dhe më gjerë.

25Aug 2016

DY ARSYE qe e bejne Fortigate-n pajisjen me te besueshme te sigurise: FortiASIC: Multiprocesori FortiASIC, nje mekanizem pershpejtues unik, i bazuar ne Hardware, siguron performace dhe fuqi procesuese te larte FortiOS: Sistemi operativ me i fuqishem ne bote per pajisjet e sigurise, dhe baze e te gjitha platformave te integruara Fortinet

12Aug 2016

Mini PC, per perdorues biznesi dhe familjare. Me integrimin e funksionaliteteve të plota te nje kompjuteri personal ne nje njesi mobile, me fuqi te ulet, me wireless te integruar, Communication Progress sjell nje zgjidhje te unifikuar per te gjithe perdoruesit inteligjente  

04Aug 2016

Zgjidhje per Datacenter me kosto infrastrukture te reduktuara dhe kursime ne OPEX nga rritja e eficences operacionale. Trendet qe bejne diferencen: Cloud Computing Socializim Ekspozim i sigurte i te dhenave IT konsumiste – shkrirja e te dhenave personale me te dhenat e biznesit

03Aug 2016

  E gjithë eksperienca e Microsoft vjen me sisteme me ndërfaqe dhe funksionalitete familjare për punonjësit, biznesin dhe klientët. Pse Microsoft Azure? Sistemi i operimit për Cloud që ofron: Shpejtësi Shkallëzueshmëri Kursim

22Jul 2016

  Pajisja “Hyper Converged” nga VCE eshte menyra me e thjeshte dhe me e shpejte, per te ngritur nje ambjent SDDC (Software-Defined DataCenter) plotesisht te virtualizuar, duke ofruar per cdo zgjidhje dhe nevoje: procesim, rrjet, storage, virtualizim, menaxhim

21Jul 2016

FortiToken 300 perbehet nga nje celes hardware (FortiToken 300 PKI USB token) me nje sistem operativ qe vendoset ne karten chip te celsit, dhe nje aplikacion software klient (qe punon vetem me celsin FT-300). Cdo FortiToken 300 PKI USB eshte nje modul i sigurise hardware per authentikim dhe aplikacione kriptografike bazuar ne Microsoft CAPI dhe […]