Lajme

06Sep 2017

Kompania Communication Progress njofton se ka çertifikuar grupin e parë të praktikantëve të Akademisë IMPRO për përmbushjen me sukses të programit 2-mujor të trajnimit “Njohës i Avancuar i Sistemit IMPRO ERP.  Trajnimi u realizua nga stafi i specializuar i kompanisë sipas një plani të mirë strukturuar, duke garantuar seriozitet, efektivitet, studim të avancuar të moduleve […]

13Oct 2015

Një nga takimet më me interes të vitit për Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK) u organizua nga Communication Progress në bashkëpunim me disa nga partnerët më të rëndësishëm dhe jetegjatë të kompanisë. Titulluar “Dita e Trendeve të TIK” dhe organizuar në 22 Tetor 2015, 09:00- 16:00 (Agjenda), Hotel Rogner, Tiranë, Shqipëri, takimi përfaqësoi një […]

19Jul 2014

Programi Veror “Klubi i Menaxherëve të Rinj” Kompania Communication Progress me përgjegjësine e eksperiencës 15 vjecare në tregun shqiptar, rajonal e më gjerë, ka ndër objektivat kyç të saj ‘Impaktin Pozitiv në Komunitet’, të cilin punon ta arrije duke influencuar pozitivisht në botën akademike dhe në edukimin e brezit të ri. Në linjë me këtë […]

27Mar 2014

Ne vijim te shtrirjes se aktivitetit te saj ne fushen e zgjidhjeve IT, Communication Progress behet Partner i Autorizuar i Open-E per tregun Shqiptar. Produktet qe ofrohen permes ketij partneriteti jane DSS V6 dhe DSS V7, ne versionet Lite dhe Full Features, si dhe suporti teknik e administrativ per to.Keto produkte jane njekohesisht Sistem Operativ dhe Software Menaxhues te pajisjeve HW te ruajtjes masive per ambjente serverash.

27Mar 2014

A keni nevoje per mjetet dhe metodat te cilat mund t’ju ndihmojne per te zvogeluar shpenzimet, per te permirsuar efikasitetin operacional ne menyre qe ju mund te merrni vendime me te zgjuara dhe te shpejta? Gjejini pergjigjet brenda zgjidhjes OpenERP, e cila eshte e plot, modulare, e kompletuar, fleksibel dhe plotesisht e perballueshme si aplikacion biznesi, duke perfshire: Shitjet, CRM, Menaxhimin e Projekteve, Menaxhimim Financiar dhe te Burimeve Njerezore, Menaxhimin e Aseteve, Menaxhimin e Magazinave, vetem per te permendur disa.

19Dec 2013

Nga 10 ne 14 Mars, ne Hannover, Gjermani organizohet ngjarja me e rendesishme e ekonomise digjitale boterore, CeBIT 2014. Ne 2014, vendi organizator partner eshte Britania e Madhe. CeBIT është një nga ngjarjet më të rëndësishme dhe ndërkombëtarisht të njohura të industrisë digjitale. Përmes kombinimit të saj unik të panairit tregtar, konferencave, temave e ideve […]