Artikuj

06Sep 2017

Kompania Communication Progress njofton se ka çertifikuar grupin e parë të praktikantëve të Akademisë IMPRO për përmbushjen me sukses të programit 2-mujor të trajnimit “Njohës i Avancuar i Sistemit IMPRO ERP.  Trajnimi u realizua nga stafi i specializuar i kompanisë sipas një plani të mirë strukturuar, duke garantuar seriozitet, efektivitet, studim të avancuar të moduleve […]

10Mar 2015

CMMI-DEV Model v.1.3 Capability Maturity Model Integration is introduced by Software Engineering Institute (SEI), Carnegie Mellon University, majorly funded by the United States (US) Department of Defense. The model integrates elements of effective processes and is based on the principle that the quality of a product is highly influenced by the quality of the processes […]

08Jan 2015

Shumë njerëz besojnë se projektet open-source paraqesin rreziqe të sigurisë. Kjo mund të jetë larg nga e vërteta, edhe pse bërja e kodit publik mund t’i ndihmojë hakerat të depërtojnë në faqen tuaj në Internet. Rasti i WordPress mund të jetë dëshmi për këtë! WordPress mbështetet nga një kompani, Automattic, dhe nga një komunitet i […]

23Dec 2014

Cloud Computing është metodologji e menaxhimit të infrastrukturës IT me objektiv administrimin e kapaciteteve informatike, aplikacione apo pajisje fizike, nga pale të treta, dhe jo të përfshirë në aktivitetin e përditshëm të kompanisë së biznesit [1] [3]. Implementimi i këtij modeli në ambientet e biznesit paraqitet me një tendencë në rritje për shkak të disa […]

19Oct 2014

Një Treg Elektronik për Shqipërinë Kanë kaluar më shumë se 20 vjet që prej shfaqjes së Internet-it, një infrastrukturë që ka ndryshuar në mënyrë thelbësore mënyrën si jetojmë. Pothuajse çdo aspekt i jetës sonë është prekur nga shpjetësia gjithmonë e në rritje e shkëmbimit të informacionit, që prej formave të argetimit, e deri te format […]

19Sep 2014

Cilat gjuhë programimi janë më të njohura aktualisht? Njerëzit që zgjedhin për të hyrë në botën e programimit shpesh pyesin veten rreth çështjve të tilla si: “Cilat gjuhë programimi janë më të kërkuarat?”, “Cilat gjuhë ofrojnë paga më të larta apo rrisin mundësinë e punësimit?” etj. Një analizë nga C. Joseph dhe T. Siganakis (19 […]

27Mar 2014

A keni nevoje per mjetet dhe metodat te cilat mund t’ju ndihmojne per te zvogeluar shpenzimet, per te permirsuar efikasitetin operacional ne menyre qe ju mund te merrni vendime me te zgjuara dhe te shpejta? Gjejini pergjigjet brenda zgjidhjes OpenERP, e cila eshte e plot, modulare, e kompletuar, fleksibel dhe plotesisht e perballueshme si aplikacion biznesi, duke perfshire: Shitjet, CRM, Menaxhimin e Projekteve, Menaxhimim Financiar dhe te Burimeve Njerezore, Menaxhimin e Aseteve, Menaxhimin e Magazinave, vetem per te permendur disa.