grid_virtualization

DY ARSYE qe e bejne Fortigate-n pajisjen me te besueshme te sigurise:

  • FortiASIC: Multiprocesori FortiASIC, nje mekanizem pershpejtues unik, i bazuar ne Hardware, siguron performace dhe fuqi procesuese te larte
  • FortiOS: Sistemi operativ me i fuqishem ne bote per pajisjet e sigurise, dhe baze e te gjitha platformave te integruara Fortinet