grid_virtualization

Mini PC, per perdorues biznesi dhe familjare.

Me integrimin e funksionaliteteve të plota te nje kompjuteri personal ne nje njesi mobile, me fuqi te ulet, me wireless te integruar, Communication Progress sjell nje zgjidhje te unifikuar per te gjithe perdoruesit inteligjente